Inici Calendari Fotos Fòrum Notícies Enllaços Fes-te soci


IV Campionat de Vol Virtual de Catalunya

Els dies 3, 10 i 11 d'Octubre es va celebrar la quarta edició del campionat de vol virtual de Catalunya. Dissabte dia 3 ens trobàvem al recinte firal de Sabadell dins el marc de l' International Air Meeting. La organització va disposar de 15 ordinadors equipats amb Joysticks i espai per als que volien portar el seu propi equip. Els participants van competir en les modalitats de Aterratges de precisió, Vol instrumental, Rallie aèri, Carreres de pilones, Carreres de circuit lliure i la Virtual Red Bull Air Race.


Cal destacar que Red Bull va autoritzar la prova de Red Bull Air Race en la seva modalitat virtual, i ens va decorar l'espai del campionat amb nombrosos productes de la marca. Tots els participants van poder refrigerar-se amb totes  les classes de Red Bull! mentre gaudien de les pancartes dels diferents pilots de la competició real. 

Els Joysticks van ser cedits per la Llibreria aeronàutica Miquel Creus "L'Aeroteca"  que va fer de pont per que diverses marques molt importants dins el món de la simulació ens oferissin els seus productes com a premis per als guanyadors.

L'escola de pilots de Sabadell Top Fly es va voler afegir a la festa i va premiar als guanyadors de les modalitats de vol civil amb batejos de vol reals amb instructor.

Microsoft també va fer acte de presència oferint productes Flight Simulator X per als participants.

El cap de setmana 10 i 11 d'octubre el campionat es va traslladar a l'Ateneu Popular de Nou Barris, on els amics de Packet loss organitzaven la primera edició de SimuBCN.
Els participants van competir a les modalitats de Carreres, Scramble, Combat en Justas i Habilitat.

Novament l'Aeroteca ens va omplir de regals i premis per als participants.

Cal destacar d'aquesta quarta edició el nivell de participació, que va doblar el nombre de competidors de l'edició anterior, i la qualitat i quantitat dels premis que es van poder oferir.

Volem agrair a totes les entitats i empreses que han col·laborat novament amb el Campionat de Vol Virtual de Catalunya, i us convidem a participar en el següent.

Video de la modalitat de Virtual Red Bull Air Race:
http://www.youtube.com/watch?v=mWMD0rtr9Ak

Video del campionat a IAM:
http://www.youtube.com/watch?v=crmmCFS4Uys

Classificacions a www.volvirtual.com


web by EagleOne