Inici Calendari Fotos Fòrum Notícies Enllaços Fes-te soci

III Campionat de Catalunya de Vol Virtual

El 29 i 30 de novembre de 2008 es va celebrar la prova d’IFR al local de la Federació Aèria Catalana. Aquesta prova va consistir en realitzar una figura B amb l’entrenador monomotor de Cessna. La prova va ser organitzada per Simucat i va tenir rècord de participació envers altres anys.

Dissabte va tenir lloc la rebuda de participants i la presentació de la prova. Diumenge van continuar les proves i l’instructor i director de Simpilots, Jonas Olla, ens va fer gaudir d’una classe mestra sobre el Boeing 737. Es van repartir obsequis i regals i es va sortejar 2 hores d’instrucció al simulador de Cessna.

Al migdia es va fer el dinar de germanor amb tots els participants i es van repartir les medalles. El primer classificat va gaudir d’un bateig real de vol amb Tecnam P92.


El 14 i 15 de febrer de 2009 es va celebrar la resta de modalitats del III campionat de Vol Virtual de Catalunya a les instal.lacions de l’Aeroteca a Barcelona. Aquesta edició ha consolidat aquesta competició autonòmica amb rècord de participants, duplicant l’assistència de l’anterior edició. També ens han visitat amics d’arreu d’Espanya que han volgut participar en les diferents modalitats.

L’èxit d’aquesta edició ens porta a reflexionar sobre el futur de la competició i a donar-li un caire més internacional. És una fita que assolirem a l’octubre d’aquest any 2009, preparant un quart campionat ple de sorpreses i amb l’evolució natural que ens demana.

Classificacions a www.volvirtual.com


web by EagleOne