Inici Calendari Fotos Fòrum Notícies Enllaços Fes-te soci


Campionat de tardor 2010

El passat 19 de Setembre es va celebrar el darrer campionat trimestral de la temporada de Vol Virtual a la Federació Aèria Catalana. Va consistir en la realització d'un rallie aèri, prova organitzada per Simucat.

Aquest cop el rallie va ser una mica més llarg, incloent 5 punts de pas més l'Start Point i el final Point, i la ruta va transcòrrer per la zona de Granollers, Sant Celoni, Hostalric i la zona costanera entre Sant pol de Mar i Blanes.

La organització va disposar d'un tercer ordinaror que ja es quedarà a la sala de simulació de la FAC, i d'aquesta manera poder tenir més partifcipació sense allargar les hores de campionat. Aquesta ampliació ja s'ha fet pensant en el proper campionat de Catalunya, que enguany també es farà al local de la Federació.

Cal destacar l'elevat nombre de participants si ho comparem amb d'altres edicions, amb la qual cosa estem molt contents i ens dona ànims per seguir muntant aquest tipus d'events. Esperem que en futures edicions el nombre de participants segueixi creixent. Tenim una sorpresa en el campionat de tardor, i és que per primer cop en 5 anys de competicions, hem de parlar d'una guanyadora. És el primer cop que una participant femenina guanya una competició de vol virtual. Així doncs, felicitats Olga! S'emportarà un bateig de vol real amb Tecnam P92.

Les classificacions les podeu trobar a www.volvirtual.com així com la informació de les properes activitats.


web by EagleOne