Inici Calendari Fotos Fòrum Notícies Enllaços Fes-te soci

Campionat d'estiu 2010

L'estiu va acollir una nova edició del campionat trimestral de l'àrea de Vol Virtual de la Federació Aèria Catalana, organitzada per Simucat.

Es va fer al local de la Federació Aèria Catalana al carrer Còrsega 426 de Barcelona el 13 de Juny. Com a novetat es va emprar el mateix software de validació dels loggers que s'utilitza a la competició real de la disciplina de Vol a motor, el que permet aplicar amb precisió les penalitzacions contemplades al reglament de la FAI.

La proba va consistir en un Rallie Aèri amb 5 punts de pas. Així doncs els participants havien de seguir unes instruccions donades en un full de ruta per a calcular i dibuixar la ruta de vol en un mapa. Aquesta ruta s'havia de volar tenint en compte uns temps determinats per a cada punt de pas.

A cada participant s'entrega un full amb fotografies que corresponen, o no, a aquests punts de pas. Cal dir si són certes o falses. Tot aixó tenint en compte que s'ha de passar per la vertical d'aquests punts de pas a un temps determinat.

Pot semblar dificil al principi. Però tots els participants novells coincideixen en que un cop engrescats no ho és tant. Per aixó convidem a tothom qui vulgui probar aquesta nova modalitat esportiva que vingui al proper campionat. La organització ajuda als novells per a que sigui una jornada divertida i agradable, i sobretot instructiva.

Cal dir que aquest cop l'àrea de Vol Virtual ha subvencionat un bateig de vol real amb Cessna 172 S equipada amb Garmin 1000 i pilot automàtic al primer clasificat.

Les classificacions les podeu trobar a www.volvirtual.com així com la informació de les properes activitats.

web by EagleOne