Inici Calendari Fotos Fòrum Notícies Enllaços Fes-te soci

Aerosport 2010

Com cada any, Simucat va organitzar l'stand de Vol Virtual d'Aerosport juntament amb l'associació germana d'Aviadores Virtuales Asociados.

Hem de destacar un any més l'enorme presència de públic interessant-se per les activitats que es duen a terme a l'àrea de Vol Virtual de la Federació Aèria Catalana, concretament amb els nous cursos d'introducció a la simulació i de Pilot Privat i Pilot Comercial virtuals.

Es van realitzar demostracions de pilotatge basic i avançat amb Flight Simulator, i es van deixar probar els simuladors als qui ho demanaven.
El simulador amb moviment Simvol-04 va ser l'estrella d'aquesta edició, deixant bocabadats a tot aquell qui el va poder gaudir. El simulador imita les forces d'inercia de la aeronau en vol, i el seu pilotatge per tant és del tot intuitiu i realista.

La nostra presència va servir per captar nous adeptes al mon del vol virtual, que desconeixien o que tan sols n'havien sentit a parlar d'una forma llunyana sobre aquesta nova modalitat esportiva.
És una forma de fer conèixer la transformació d'aquesta disciplina en els darrers anys, i com poc a poc es va assolint l'objectiu de convertir-la en una activitat esportiva sòlida i amb un gran futur.

Ens veiem a l'Aerosport 2011 !web by EagleOne